Selleri

Selleri til højt blodtryk

Mange mennesker leder efter måder at sænke deres høje blodtryk på. Højt blodtryk kan forårsage flere forskellige sundhedsmæssige problemer, der reducerer livskvaliteten. Det er vigtigt at finde en kur, der hjælper med at regulere ens blodtryk. Forskere mener, at en af de naturlige midler, der kan hjælpe, er selleri.

Selleri forårsager lavere blodtryk

Selleri er nyttigt

For dem, der leder efter måder at regulere højt blodtryk, kan det være en god idé at prøve at inkludere mere selleri i deres daglige diæt. Selleri indeholder et fytokemisk stof kaldet phthalider. Det kan bruges i form af et ekstrakt og forkortes derefter NBP. Ekstrakten er kendt som et stof, der påvirker og blødgør blodkarvævet. Dette gør blodkarene mere fleksible, og de kan ekspandere mere på tidspunkter med stigning i blodtrykket og ved en øget blodgennemstrømning.

Den bedste effekt opnås ved at konsumere den friske grøntsag, på samme tid som kroppen også absorberer magnesium, kalium og fiber. Alle disse stoffer bidrager til regulering af blodtrykket. For en god effekt mener forskere, at man bør forbruge op til fire stængler om dagen.

Sådan integreres selleri i din diæt

Hvis selleri ikke er en ingrediens i din kost i dag, er der mange måder at introducere det i dine spisevaner. Som eksempel kan du lave en salat ved at blande selleri, avocado og citronsaft, det vil være godt med din yndlingssalat. Via Googles søgefunktion kan du nemt finde mange forskellige opskrifter på, hvordan man tilbereder gode retter, der inkluderer selleri.

Resumé

Hvis du er seriøs med at sænke dit høje blodtryk, er det på tide at implementere ændringer i din diæt. Enhver, der inkluderer mere selleri i deres daglige diæt, vil blive belønnet med et sundere blodtryk.